Vattenmassage

Det finns två olika typer av munstycken i Victory Spa massagebadkar, fixerade och roterande. Munstyckena finns i tre storlekar.

 

De roterande munstyckena är fokuserade på de mest känsliga och ömtåliga delarna på kroppen; ryggen och fötterna.

 

Genom att variera munstyckenas antal och storlekar kan olika delar av kroppen blir effektivt masserade samtidigt. På så sätt uppnås den perfekta intensitet som behövs för en riktig muskulär djupmassage. Fullt jämförbar med traditionell kroppsmassage.

 

Totalt finns det fem varianter av munstycken i Victory Spa massagebadkar. I varje enskilt kar är minst 3 typer av dessa installerade, för att möjliggöra en optimal massageupplevelse.

 

Luftmassage

Luftmassage som komplement till vattenmassage har många fördelar. Vi kallar det pärlbad. Hundratals av små luftbubblor ger en mjuk massage som vårdar varje enskild del av din kropp och verkar både avslappnande och uppfriskande.

 

Genom oxidering av varje cell, återskapar och renoverar ”pärlbadet” vår hud och har en märkbar förmåga att motverka celluliter, fina rynkor och linjer samt synliga blodkärl.

 

Genom att kombinera vattenmassage med luftmassage har Victory Spa förenat modern teknik med de naturliga fördelarna med vatten och luft.

 

>> Startsida