Teknisk Information

 

Ett team av experter inom områdena sport och maskinutveckling har samlat information baserat på hundratusentals timmar av vibrationsträning på Power Plate.

 

Praktisk användning över lång tid och ett brett forskningsarbete ligger bakom utvecklingen av nya Power Plate – The Next Generation.

 

Hela chassit och vibrationsplattformen är tillverkade i FRP (Fibre Re-enforced plastic-Fiberförstärkt plast), som används inom racingindustrin för att skapa starka, stabila och pålitliga bilkonstruktioner.

 

Den estetiska utformningen, den förhöjda komforten, de tillförda träningsmöjligheterna och den nya designen innebär många anledningar för dig att satsa på Next Generation.

 

Kontrollpanelen

 

Den stora kontrollpanelen och den nya mindre panelen som är placerad längre ner på konsollen gör det mycket bekvämt att sköta Power Plate Next Generation.

 

 

 

 

 

 

 

 

>> Startsida

Den nya mjukvaran och uppbyggnaden av menyn gör det möjligt även för oerfarna användare att snabbt komma igång med träningen.

 

Tid, frekvens och amplitud kan snabbt ställas in efter egna önskemål. Således har du kontrollpanelen inom räckhåll vare sig du står upp, sitter ner eller t.o.m ligger på din Power Plate.

 

Vibration

 

Den nya högteknologiska designen och de unika tekniska specifikationerna skapar de speciella och av forskare bekräftade nyttovibrationerna i din Power Plate. Två separata och kraftfulla motorer i kombination med ett unikt dämpsystem erbjuder i samarbete med andra smarta tekniska finesser, grunden för de fungerande Power Plate-vibrationerna.

 

Kosmetiska fördelar

 

Anti Aging Concept- Hypofysen blir ytterst aktiv och en rad olika hormoner produceras som t.ex. tillväxthormon, endorfiner, serotonin och anti-stresshormoner. Ämnesomsättningen ökar markant. Detta tillsammans med att lymfan kör igång ger klart tillfredsställande kosmetiska resultat som fettförbränning, cellulitereducering och kollagentillväxt med stramare friskare hud som resultat.