Jag är diplomerad/certifierad friskvårdskonsulent/hälsocoach, FaR-utövare och stresspedagog efter en tuff 1 1/2 års intensivutbildning i friskvård och folkhälsa på folkhögskolans internat i Munka Ljungby.

 

Utbildningarna jämte mina tidigare yrken och livserfarenheter om ledarskap, gruppträning, fritidsaktiviteter, företroendeuppdrag och mer, gör att jag kan erbjuda Er ett empatiskt, kvalitativt program oavsett vad det avser i ett holistiskt hälsoperspektiv. Motion, kost, mental hälsa och god sömn är hörnstolpar för vårt välmående och om bara en av dessa kommer i gungning, påverkas alla de andra också negativt. Därför är individuell coaching en bra terapiform.

 

Ni kan här få hjälp med hela kurser i integrerad mental träning med fokus på självbild målbild och mental styrketräning eller kortare föreläsningar om hälsa och livsstilar. Jag gör individuella förslag på kostsammansättningar eller ett guidat rökavvänjningsprogram för dem som behöver det.

 

För den stressade en antistressbehandling, mental såväl som muskulär avslappning med hjälp av tex magnetterapi eller övergripande zonterapi. Sist men inte minst, en komplett hälsoprofilbedömning, HPB, där vi utför bl.a. skelettmätning, puls-/blodtrycksmätning och konditionstest på ergometercykel där vi sedan får fram hjärtats syreupptagnings-förmåga. Vi har, genom institutet, även tillgång till en riksdatabas där vi kan ta fram jämförelsetal för olika stora företag i landet.

 

Jag erbjuder även skräddarsydda aktivitetsprogram för grupper och företag mot offert. Det kan vara t.ex. en möhippa eller svensexa, en kick-off eller avdelningssamvaro. Bara säg vad Ni vill ha, så gör jag mitt yttersta för att fixa det.


Medlemskap och försäkringar via SFKM.

 

>> Startsida